STUDIJSKO FOTOGRAFISANJE

Top foto za top models

Ukoliko se bavite modelingom, bilo da ste na početku ili već imate zavidnu karijeru, sigurno znate da su fotografije najvažniji alat u poslu foto modela. Kako samostalnim, tako i fotomodelima koji imaju ugovor sa agencijom potreban je vešt i iskusan fotograf koji će im napraviti različite fotografije visokog kvaliteta kako bi svakodnevno ažurirali svoj book.
Možda gledate sva ta lica sa naslovnica modnih magazina i želite da izgledate upravo tako. Da li ste nekada pomislili, da su svi ti modeli zapravo obični i vrlo slični vama, a da su tako posebne slike nastale jer su se oni savršeno našminkani, isfrizirani i perfektno obučeni prepustili profesionalnom fotografu?
Istina je da sve to možete i vi, zahvaljujući profesionalnom studijskom fotografisanju modela.

Galerija

Za nas ne postoji nefotogenična osoba

Naša dobitna formula za savršenu fotografiju jeste: adekvatna šminka – dobra frizura – profesionalni fotograf – odlična postprodukcija.
Dozvolite nam da pronađemo vaše drugačije ja, ono koje samo iskusno oko fotografa može videti. Profesionalci znaju da uoče ono najlepše na svakome, a uz vešto vođenu igru svetlosti i senki nastaće savršene i kvalitetne fotografije koje ćete sa ponosom pokazivati. Doradom u savremenim programima za obradu fotografija, istaći ćemo prednosti i korigovati eventualne nedostatke.
U našem foto studiju dočekaće vas ljubazna i kreativna ekipa koju čine stilista, frizer i iskusni fotograf. Porazgovaraćemo o vašim željama i pronaći način da istaknemo vašu lepotu na najbolji način.
Dobro opremljen foto studio pruža neograničene mogućnosti. Adekvatno odabrana garderoba i šminka za idealan stajling i vrhunska rasveta koja mu se prilagođava uz oštro oko profesionalca i vaša lepota biće zauvek ovekovečena na prelepim fotografijama.
Ovo je odlična prilika da se osetite kao poznati foto model i ujedno provedete jedan prijatan, zabavan i nezaboravan dan.
U vreme brojnih rijaliti programa i zlatnog doba marketinške industrije, nije redak slučaj da i deca učestvuju kao kandidati. Ako se odlučite da sami fotografišete svog mališana, takva slika ni izbliza ne može parirati profesionalno odrađenoj fotografiji. Studijski fotograf zna kako da lepotu predstavi na pravi način. Velike su šanse da upravo fotografija bude presudan faktor na nekom od kastinga i put do uspešne karijere.
Zato nas pozovite. Zakažite svoj termin i učinićemo sve da se na jedan dan osetite kao prava zvezda. A kao uspomenu na taj dan ponećete savršene fotografije koje ćete sa ponosom pokazivati.

Galerija

Kontakt