Fotografisanje venčanja

Neka uspomene čuvaju vašu ljubav

Fotografije venčanja su najvernija uspomena i svedok ljubavi mladog para. One čuvaju sećanja i stoga moraju biti izrađene kvalitetno i jedinstveno. Jer vi ste posebni, a takve moraju biti i vaše venčane fotografije. Emotivna vrednost takvih slika je nezamenljiva i zato ne propustite da ih imate.

Iza našeg fotografskog studija stoji višedecenijsko iskustvo i svom poslu pristupamo profesionalno i odgovorno. Svako novo slikanje je za nas poseban izazov u kome dajemo svoj maksimum. Pažljivo organizujemo svaki detalj, spremni smo na rad u svim okolnostima, poštujemo vaše potrebe jer naš cilj je samo jedan. Da budete zadovoljni i ponosni.

Pogledajte našu galeriju venčanih fotografija i uverite se sami u ono šta dobijate. Inspirišite se, odaberite svoju temu i stil a mi ćemo se potruditi da od vašeg venčanja napravimo vrhunsku ljubavnu foto priču.

Galerija

Foto stil po izboru

Postoji nekoliko stilova za fotografisanje venčanja. Za razliku od ranijeg perioda kada je klasični stil koji uključuje poziranje sa gostima bio dominantan, danas to nije slučaj. Većina mladih parova se sada odlučuje sa neposredniju varijantu odnosno neformalno fotografisanje bitnih i zanimljivih svadbenih momenata.

Klasični stil poziranja je garant da ćete imati slike sa svim gostima. Međutim on ponekad zna da bude previše naporan za mladence, naročito kod kompleksnijih svadbi i podrazumeva gotovo celodnevno poziranje. S druge strane, neformalni stil je mnogo kreativniji i podrazumeva spontano fotografisanje svadbe i ceremonijalnih dešavanja. Kod ovog stila je zato bitno da nam unapred naglasite sa kojim članovima porodice, rodbine ili drugih gostiju želite da imate posebnu svadbenu fotografiju. Možete se odlučiti i za kombinaciju oba stila, dakle da deo fotografija bude urađen poziranjem a deo spontanim fotografisanjem.

Galerija

Kako ću izgledati na fotografijama?

Mlade uglavnom muči pitanje fotogeničnosti, odnosno kako će ispasti na venčanim fotografijama. Upravo iz tog razloga insistiramo na upoznavanju i razmatranju svih pitanja i pojedinosti. Bitno je da se razumemo jer samo tako će vaše fotografije biti ne samo estetski lepe i dobro ukombinovane, nego će zračiti vašu emociju, ljubav i ushićenje.

Takođe, veliko zadovoljstvo će nam biti da vam izađemo u susret i fotografije uradimo u vašem stilu. Iznesite nam svoje ideje i želje a mi ćemo pronaći najbolji način da ih ostvarimo. Zato nas pozovite i zakažite sastanak da se dogovorimo oko svih detalja.

Photo shooting i Wedding book

Od kvaliteta venčanih fotografija zavisi i kvalitet vašeg wedding book-a. Najbolji wedding book je onaj koji sadrži pre-wedding fotografije odnosno fotografije mladenca sa neke zanimljive lokacije. Izbor lokacije prepuštamo vama. Ukoliko niste sigurni gde želite da uradite svoje pre-wedding fotografije možemo vam predložiti više atraktivnih i interesantnih lokacija a vi izaberite onu koja u potpunosti odgovaraju vašem stilu i zamislima.

Kada se pre-weding fotografijama dodaju slike poslednjih priprema mladenaca pred venčanje, fotografije sa svadbene ceremonije, slike sa gostima, dobija se jedan celovit i zanimljiv weeding book kao najlepša svadbena uspomena.

Pre – wedding fotografisanje

Kontakt