FOTOGRAFISANJE PROIZVODA

Profesionalna fotografija je najbolji prodavac vašeg proizvoda

Imate proizvod koji želite da plasirate na tržište. Razmišljate šta je najvažnije u tom procesu i odakle da krenete? Želite da se vaš proizvod istakne i izdvoji iz mase produkata konkurencije i na kraju izbije na sam vrh.
Postoje brojni vidovi marketinga danas – video reklame na televiziji i internetu, reklame u novinama, časopisima, promotivni materijali u vidu pamfleta, kataloga i prospekata, kao i razne interent prezentacije poput web sajtova, blogova, Facebook stranica i sl. Poslednja tri načina reklamiranja, ujedno su i najpopularniji načini marketinga današnjice, a profesionalne fotografije su nezaobilazan način valjane prezentacije proizvoda.
Najbolje je da krenete obrnutim redom i stavite se u ulogu kupca.
Ako ste i sami nekada pokušali da nešto kupite na internetu ili preko brošure i kataloga znate koliku ulogu u procesu odluke ima dobra fotografija proizvoda. Ponekad i presudnu, složićete se. I sada zamislite da su vam dali katalog sa lošim fotografijama ili gledate web sajt gde su slike daleko od profesionalnih… Kakav prvi utisak stičete o toj kompaniji? Neprofesionalni su, neozbiljni, verovatno im je i proizvod takav. Naravno, odustajete od kupovine, potražićete neki konkurentski sajt ili katalog, video.
Dakle, profesionalna fotografija vašeg proizvoda može imati ključnu ulogu u tome koliko će se on istaći, probiti među konkurencijom i najvažnije, prodavati. Istraživanja potvrđuju da kupci žele da vide dobru, kvalitetnu i profesionalno odrađenu fotografiju, koja na pravi način ističe sve prednosti proizvoda. U prilog tome ide i izuzetna potražnja za uslugom studijskog fotografisanja proizvoda.
Dobra fotografija potencijalne potrošače pretvara u sigurne kupce, koji će vam se vraćati i uvek vas preporučivati.

Galerija

Zašto Vam je potrebno profesionalno fotografisanje proizvoda?

Činjenica je da se i najbolji proizvod na svetu, sa odličnim odnosom kvaliteta i cene, konkurentan na tržištu neće prodavati ukoliko nije adekvatno prezentovan potencijalnim kupcima. Jedan od najučikovitijih načina jeste ulaganje u profesionalno fotografisanje proizvoda.
Vrlo je važno pedantno i planirano uraditi svaki segment marketinga, a naročito fotografije. Samostalnim amaterskim fotografijama rizikujete da ne pokažete sav kvalitet proizvoda. Neretko nailazimo i na primere da proizvod u prirodi uopšte ne odgovara slici. U nekim slučajevima, kod profesionalnih fotografija on deluje znatno kvalitetnije, a u drugim kod amaterskih pokušaja ne prikazuje se ni deo njegove vrednosti.
Ključ je i ovde u balansu i pažljivom odabiru stručnjaka koji će na najbolji način kroz fotografije prezentovati vaš proizvod.
Mi vam nudimo usluge fotografisanja proizvoda u našem studiju, vašem objektu ili enterijeru po dogovoru. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u ovom poslu odredićemo na koji način, sa kojim osvetljenjem i pozadinom je najbolje fotografisati određenu vrstu proizvoda kako bi on zablistao punim sjajem. Nakon fotografisanja slike se dorađuju u najsavremenijim programima, tako da se koriguju mane a istaknu prednosti samog proizvoda. Rezultat su uvek propagandni materijali i galerije koje izgledaju profesionalno.

Galerija

Zakažite fotografisanje svojih proizvoda

Bilo da vam je potrebna usluga fotografisanja sportskih, modnih, prehrambrenih ili bilo kojih drugih proizvoda – mi ćemo pronaći idealno rešenje za kvalitetnu fotografiju. Svi naši klijenti sa ponosom su delili i pokazivali svoje kataloge, a bolji plasman njihovih proizvoda najbolji nam je pokazatelj koliko smo profesionalno uradili naš deo posla.
Ukoliko je i vama potrebna profesionalna usluga fotografisanja proizvoda pozovite nas i dobićete sve dodatne informacije.
Bolja prodaja vaših proizvoda putem naših fotografija najbolja je preporuka i za naše usluge.

Kontakt