Fotografisanje krštenja

Krštenje je prva sveta tajna

Krštenje je prva Sveta Tajna i vrši se samo jednom u životu. Za sve vernike , to je najsrećniji dan u njihovom životu, protkan najlepšim emocijama. Zadatak fotografa i snimatelja je da zabeleže svaki trenutak na diskretan i nenametljiv način.

Fotografisanje krstenja mobilnim telefonima i amaterskim fotoaparatima nije najsrećniji izbor za stvaranje uspomena. Najlepše dečije trenutke zabeležene kamerom ili foto aparatom, mogu pokvariti loša rezolucija, osvetljenje ili ugao slikanja. Osim toga pretpostavljamo da i vi kao roditelji želite da uživate u svecanom cinu a ne da trčite okolo pokušavajući da fotografišete slavljenika, goste i desavanje. Takođe, morate se posvetiti svojim gostima, pobrinuti se da proslava teče glatko a sve to ostavlja malo vremena za fotografisanje.

Galerija

Zašto da angažujete profesionalnog fotografa?

Naravno, uvek možete angažovati nekog od rodbine ili prijatelja da to obavi umesto vas. Ali u tom slučaju trebate biti spremni da će od mnoštva fotografija svega nekoliko njih biti baš posebnih i reprezentativnih. Dakle, važno je da imate lepe i kvalitetne fotografije svojih mališana jer dugo ćete uživati u njima i čuditi se kako su nekad bili mali.

Naše višegodišnje iskustvo, od ključnog je značaja za kvalitetne fotografije i video snimak …

Galerija

Dodatna obrada fotografija

Ukoliko želite, fotografije možemo dodatno obraditi. Idealna kompozicija, kontrast, boje i drugi elementi upotpuniće vaše slike. Pozovite nas, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i sa zadovoljstvom fotografisati vaše krštenje.

Kontakt